Categorieën
Geen categorie

Draag je mensen een warm hart toe: Waarom je een AED wil kopen of huren

Kerst staat voor de deur. Veel bedrijven en instellingen willen maatschappelijk verantwoord handelen en zien de periode rondom kerst dan ook als dé gelegenheid om aan hun eigen medewerkers te denken. Maar heb je ook al eens aan de mensen in je omgeving gedacht? Een AED beschikbaar stellen aan de maatschappij (en de mensen in en om je bedrijf) is helemaal in overeenstemming met het MVO gedachtegoed. Door publiekelijk een AED-apparaat beschikbaar te stellen geef je handen en voeten aan maatschappelijk verantwoord te ondernemen (MVO). En draag je je mensen een warm hart toe.

MVO handelen: Kan er gereanimeerd worden in jouw bedrijf?

Veel bedrijven en instellingen willen maatschappelijk verantwoord handelen. En doen er dan ook alles aan om van productieproces tot aan kerstcadeau bewuste keuzes te maken. Toch zijn er altijd extra stappen die je hierin als bedrijf kunt maken. Een daarvan is het investeren in het redden van mensenlevens. Dit wordt nog wel eens uitgesteld. Maar wist je dat wanneer iemand een hartstilstand krijgt, het noodzakelijk is om adequaat te handelen. Met behulp van een AED zorg je ervoor dat het hart wordt gestimuleerd en degene met een hartstilstand een grotere kans op overleven heeft.

reanimeren AED

Investeer in één keer of iedere maand

Zo’n aanschaf doen is natuurlijk een duurzame investering waar je als bedrijf zijnde, even stil bij wil staan. Een AED kiezen betekent dat je aandacht moet schenken aan die productkenmerken die voor jouw bedrijf belangrijk zijn. AED voor MKB biedt specifiek alleen van het merk CardiAid AED’s aan. Dit doen we omdat we het belang van het aanschaffen van een defibrillator voor bedrijven makkelijk willen maken. Een van de manieren waar dit merk bedrijven echt tegemoet komt is doordat je kunt kiezen voor kopen of huren.

Verleng het leven bij een hartstilstand

En omdat er vele merken AED’s op de markt zijn, hebben we vanuit vergelijkingswebsite AED Compare én op aanbeveling van de Hartstichting gekozen voor dit betrouwbare en robuuste merk: het garandeert altijd klaar te staan om in actie te komen. Dit is op de bedrijfsvloer extra prettig zodat de kans op aarzeling door de gebruiker geëlimineerd wordt. Zo hoeft de gebruiker geen training te volgen om dit apparaat te hoeven gebruiken.

Hoe zorg jij als bedrijf voor je mensen?

Een reanimatie is natuurlijk iets waar je liever niet aan denkt, maar de kans dat het plaats moet vinden is wel degelijk aanwezig. En daarom willen wij deze decembermaand aan je vragen om eens goed stil te staan bij de vraag “Hoe zorg jij als bedrijf voor je mensen?”. Mocht dit artikel en deze vraag je stimuleren om meer te willen weten over de CardiAid voor bedrijven, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wil je onze hulp bij het uitzoeken van de AED die bij jouw bedrijf past? Bel 0316 340 353 (ma t/m do tot 17:00 uur) en onze adviseurs helpen je verder. Direct een AED-apparaat aanschaffen? Dat kan bij AED kopen of huren, en huren kan al vanaf € 1,- per dag.