Categorieën
Geen categorie

Waarom een AED webshop voor jouw MKB bedrijf het verschil maakt

Jou helpen een levensreddende beslissing te maken voor je bedrijf. Dat is waar onze AED webshop voor het MKB voor staat. We helpen je als bedrijf graag, zodat je niet langer op zoek hoeft te gaan naar een AED (automatische externe defibrillator), of bijbehorend product (denk aan een kast om het apparaat op te hangen). We weten hoe lastig de zoektocht kan zijn, en waar je in het bedrijfsleven extra aandacht aan wil geven. Daarom hebben wij deze al voor je afgelegd. Wij bieden jouw bedrijf de zekerheid dat de CardiAid AED, speciaal voor het MKB geselecteerd, óók voor jouw type MKB bedrijf geschikt is.

Adviseurs vanuit de praktijk

De zoektocht voor een AED apparaat dat je op kunt hangen in je bedrijf is nu eenmaal anders, dan die voor particuliere doeleinden. Daarom, zijn wij ook meer dan een webshop alleen. We hebben jarenlange ervaring opgedaan in waar een AED in het bedrijfsleven aan moet voldoen. Vanuit de praktijk weten we wat de meest belangrijke functies van het apparaat zijn, die er voor elk bedrijf in het MKB toe doen. Daarom bestaat onze service uit het bieden van de juiste aandacht, het geven van handige en vooral praktische tips, waar je zelf niet aan denkt. Onze webshop is specialist in de CardiAid AED omdat we vanuit de praktijk hebben gemerkt, dat dit merk zich keer op keer heeft bewezen. En bovenal, kunnen we zo het meest deskundige advies geven, omdat we het apparaat door en door kennen.

AED webshop voor MKB bedrijf

Hulp nodig

We vinden het belangrijk dat een AED geschikt is voor iedereen en dat het apparaat door iedereen te gebruiken is. Om daaraan te kunnen voldoen, hebben we gekozen voor het betrouwbare Duitse merk: CardiAid. Onze deskundige en ervaren collega’s weten alles over de eisen en werking van een defibrillator op de bedrijfsvloer. Ze geven graag advies voor jouw bedrijf. Het doornemen van de benodigde hoeveelheid AED’s, het beantwoorden van al je vragen én ook als je hulp nodig hebt over de vraag of je wil huren, al vanaf € 1,- euro per dag, of de AED wil kopen, al vanaf € 1299,-, zijn we er voor jou.

Een AED hoor je direct te kunnen pakken

Bij een reanimatie telt letterlijk elke seconde. En dus ook het gemak van de AED kunnen pakken. Al helemaal op de bedrijfsvloer. Waar klanten maar ook bezoekers de AED moeten kunnen vinden en met gemak kunnen pakken. En daarom hebben we ervoor gekozen om ook een wandkast aan te bieden, om de AED in je bedrijf in op te hangen. Een speciale wandkast, maakt het voor iedereen toegankelijk de AED te pakken. Bang voor diefstal? CardiAid levert een handig systeem waardoor er controle plaatsvindt of het apparaat nog op zijn plek hangt. Dit soort voordelen en redenen, waarom we in onze AED webshop alleen de CardiAid bieden, delen in onze blogs. Denk aan veelgestelde vragen bij de aanschaf van een AED of waar je op moet letten als je een AED voor je bedrijf zoekt.

Meer dan een AED-webshop

In onze AED-webshop vind je alle informatie over welk type defibrillators er zijn, wat AED onderhoud inhoudt en waar je als MKB bedrijf nog meer op moet letten wanneer je een AED koopt. Maar ook offline, helpen we je verder. Zou je graag je vragen willen stellen, advies ontvangen of meer willen weten over het bestellen van de CardiAid AED voor je MKB bedrijf? Neem gerust contact op met AEDvoorMKB: 0316 340 353 (ma t/m do tot 17:00 uur).

AEDvoorMKB wordt aanbevolen door de Hartstichting en AEDCompare.